Flugor!

Nu när det är sommar är det extra mycket flugor ute! Alltid ska dom ju på hästarna.. Vad brukar ni göra för att minska flugorna på era hästar? 
 
På Freja har jag förut haft flugpannband men jag vill att hon ska slippa ha grimma.. Ska köpa en flughuva imorn på ullared, helst av allt vill jag ha en rolig med motiv på, alltså typ ögon det är sjukt gulligt!! Men igår sprayade jag henne med flugspray över hela kroppen och sprayade i handen och tog med handen på huvudet. Dom är ju alltid runt ögonen :/
 
Sen kan man ju använda flugtäcke också, fast det tycker jag är lite synd om hästarna på sommaren när dom har lite mer "ledigt" och går på bete och så. Det är ju inte varmt, men det måste la vara jobbigt! 
 
Vad brukar ni göra och använda för produkter?
 
BILDERNA ÄR FRÅN GOOGLE!!

Kommentarer
Postat av: AlinaF

sv: Tack detsamma! :D

kram! <3

2012-07-26 @ 12:37:55
URL: http://alinafrolund.blogg.se
Postat av: Emilia :)

Hej, jo en sak du INTE ska göra det är att ta ett flug/exem täcke, min ponny har varit VÄLDIGT känslig förr, men när dem har det täcket blir det varmt, och om solen ligger på så blir dem svettiga/fuktiga och då kliar dem sig av det, och min ponny har vi haft en flug huva och spray på, och vid svansrot och man kammen har vi haft häst salva, funkar verkligen JÄTTE bra! :) Och man bör inte ha dem på så grovt bete, ju mer och grovare gräs ju mer flugor! Hoppas allt fixar sig! (:

2012-07-27 @ 21:30:24
URL: http://emiliawallinder.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0