Söndagskväll

Sitter hemma framför datorn, dricker té och lyssnar på musik. Alltså en helt vanlig mysig söndagskväll. Vet inte om det är något bra på tv:n ikväll. Imorgon är det i alla fall första prao dagen. Börjar halv åtta så lite tidigare än vad skolan börjar. Det ska verkligen bli skönt med prao. Jag ska verkligen inte plugga någonting den första veckan. Bara prao och stallet. 
Nästa helg blir det ingen tävling, som skötare alltså. Men veckan efter det kommer jag följa med till Suderby. Sover därför kanske hos min morfar som bor en kilometer därifrån. 
Den 7 oktober har jag fått info om att det ska vara en träningstävling. Det är typ samma sak som en pay & jump men det är lite mer riktig tävling. Första klassen brukar va 60 cm clearround för alla. Sen förenklad LD, LD och LC. Det är jätteroligt, även om de inte är seriöst. 
Ska anmäla mig till första & andra klassen. Om det nu är tävling vill säga. Så om två veckor blir det isåfall en riktig tävlingshelg! 
Kanske kan skriva ett inlägg hur en tävlingsdag ser ut för mig. Inte riktigt som alla andras kanske, eftersom jag rider in till tävlingen, i snöstorm, ösregn, bra väder, dåligt väder. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0